Groepsbegeleiding

Dit is een overzicht van alle groepsbegeleiding (trainingen) voor patiënten van PoZoB en Stroomz huisartsenpraktijken.

Filters

Cognitieve Therapie

Wilt u minder piekeren? Uw emoties en spanningen in de hand houden? Dan is deze groep wat voor u! 

COMET (verbeter uw zelfbeeld)

Verbeter uw zelfbeeld in 7 stappen. In de COMET groep gaat u zich richten op uw positieve eigenschappen. U kunt ervaringen uitwisselen met..

Gezond voor Hart en Vaten

Leer alles over wat u zelf kunt doen om uw hart en bloedvaten gezond te houden. Als u patiënt bent van een Stroomz huisartsenpraktijk, dan..

GLI (gecombineerde leefstijlinterventie)

Wilt u lekker in uw vel zitten en u fitter voelen? Wilt u afvallen maar lukt dat niet? Een leefstijlcoach kan u daarbij helpen. U gaat uw..

Grip op Stress

Heeft u een van de volgende klachten? Pijn in de nek, last van uw rug, last van uw maag, hoofdpijn of continu moe? Dan heeft u misschien last van..

Mindfulness

Dit is een groep waarin u oefent om in het NU te leven. Met bewuste aandacht voor uzelf en uw omgeving. Zonder oordelen en met mildheid voor uzelf...

Ruimte in je Hoofd (Mentaal Fit)

Bij de groepsbegeleiding Ruimte in je Hoofd leert u klachten zelf aan te pakken. Zoals piekeren, negatief denken en grenzen aangeven. We geven..

WRAP (Wellness Recovery Action Plan)

De baas zijn over uw eigen leven, dat voelt goed. WRAP helpt u (weer) grip op uw leven te krijgen. Tijdens deze groepsbegeleiding gaat u aan de..

Zoutworkshop

Wist u dat van al het zout dat we eten maar liefst 70% in onze voedingsproducten zit 'verstopt'? 'Slechts' 30% komt uit het zoutpotje. Deze..

Workshops Positief Gezond

Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. De Workshops Positief Gezond bestaan uit 6 verschillende themabijeenkomsten. U leert hoe u zo goed en gezond..

GLI plus Bewegen

Wilt u lekker in uw vel zitten en u fitter voelen? Wilt u afvallen maar lukt dat niet?

Er zijn geen resultaten op basis van de geselecteerde filters.